Implantálás

Ugrás a  BEGO Semados Klub honlapjáraImplantálással kapcsolatos
szakmai jellegű tájékoztatás az
 önképző implantológus kör
honlapján is elérhető. 
 

 

A Rendszerfüggetlen implantációs eszközök lapon olyan eszközöket, műszereket találhat meg melyekre implantáció során szülksége, olykor égetően szüksége lehet, de a sebészeti, vagy protetikai készletek általában nem tartalmazzák és felhasználásuk nem is egy konkrétan meghatározott implantátumrenszerhez kötődik.

!
A TitánDent Kft. már 1993-óta forgalmaz fogászati implantátumokat. Implantátumforgalmazási tapasztalata együtt növekedett a gyorsan fejlődő fogászati implantológiával. Az eltelt hosszú időszak alatt számos implantátumrendszert forgalmaztunk, köztük olyanokat, melyek ma is megtalálhatók a magyarországi implantátumforgalmazók kínálatában, mint pl. az amerikai Sustain (Lifecore), Restore (3i), a németországi Impla (Shütz Dental Group), az izraeli Alpha-Bio  és mások. Az évek folyamán kínálatunkból vettünk ki és tettünk be újabb rendszereket , de csak egy implantátumrendszer  van, melyet a kezdettől fogva forgalmazunk a mai napig: ez a németországi BEGO Semados implantátumrendszer.
A Semados rendszer felhasználóinak kiváló tapasztalatai és sok-sok pozitív visszajelzése hatására, ma már kizárólag ezt a rendszert kínáljuk vásárlóinknak, mert e rendszer protetikai lehetőségeivel magasan kiemelkedik a versenytársai közül.