Vásárlási feltételek

1. Az internetes áruházban a feltüntetett árak bruttó árak, melyek magukban foglalják a forgalmi adót is.

 

2. Több jogcímű vásárlási kedvezmény egyidejű fennállása esetén egyszerre csak egy – a legnagyobb mértékű – vásárlási kedvezmény érvényesíthető.


3. A megrendelt és kiszállított termékek mindaddig a TitánDent Kft. tulajdonában maradnak, ameddig a számlán feltüntetettek szerinti vételár és egyéb költségek (szállítási díj) teljes egészében kifizetésre nem kerültek.

4. A megrendelt és kiszállított de hibás, vagy az általános jótállási feltételek szerint cserére szoruló terméket kizárólag a TitánDent Kft. előzetes tájékoztatása és a visszaküldéshez való hozzájárulása után lehet visszaküldeni.

5. A megrendelt és kiszállított, de a vásárlási szándék változása miatt visszaküldött és visszafogadott áruk esetében (az áru jellegétől függő) 10-15% visszaraktározási költséget számítunk fel.

6. Az internetes áruházban feltüntetett árak helybeni átadásra vonatkozó árak, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák. A szállítási mód és a szállító kiválasztása a megrendelő rendelkezésének megfelelően történik. A TitánDent Kft. a kiszállításra kerülő árukat megfelelő gondossággal csomagolja, hogy azok a szállítással járó szokásos igénybevételt károsodás nélkül elviseljék. A szállítás közben ennek ellenére keletkezett károk (az áruk szállítás közbeni sérülése, értékcsökkenése, megsemmisülése, elvesztése, stb.) a megrendelő kockázata, melyekért a TitánDent Kft. a felelősséget nem vállal.